Accés per allotjaments (Servidor Segur)

Benvingut a 'Manage Escapade'. Aquesta és la plana d'entrada a la secció privada de Escapade per a les empreses i agències de lloguers. Dins d'aquesta secció pots modificar tota la informació que apareix del teu allotjament al moment i gestionar les peticions de reserva que els clients et demanen al web d'Escapade.

Ets el propietari o gestor d'un allotjament i t'has oblidat les claus d'accés? Sisplau, truca'ns al telèfon 902430144. Pots trobar-nos de dilluns a divendres de 09:30h a 19:00h.

Si ets un client que desitja reservar un allotjament o bé vol entrar a la secció privada per a clients 'El Meu Escapade', t'has equivocat de plana. Fes click aquí (Inici) per anar a la plana d'inici i poder iniciar la cerca d'allotjament per a les teves vacances o bé aquí (El Meu Escapade) per anar a la secció privada per a clients 'El Meu Escapade'.

Si ets un propietari d'una empresa de lloguers i encara no tens el teu producte comercialitzat a Escapade fes click aquí (Qui som?) per a saber una mica més de nosaltres i sol.licitar l'alta dins els nostre web.

Identificació

Introdueix les teves claus d'accés

Recuperar la clau

Per a recuperar les teves claus d'accés possa't en contacte amb nosaltres en el 902430144